Få styr på vintergarderoben allerede nu

SPONSORERET AF DIMODA.DK

Få styr på vintergarderoben allerede nu


Selvom sommerens sidste varme dage endnu ikke har sluppet os, så er der ingen tvivl om, at det allerede nu kan betale sig at få styr på vintergarderoben. De nyeste tendenser er allerede blevet vist på catwalks overalt i hele verden, og rigtig mange steder kan man udnytte årstiden til at gøre en god handel. Det gælder også i særdeleshed, hvis man kan nøjes med sidste års model, der med garanti vil komme på udsalg, inden de nye vinterkollektioner rammer butikkerne - online såvel som fysisk. Det er aldrig for tidligt at købe nye effekter til garderoben, og hvis man køber nyt tøj nu, så er man klar til de kolde vintermåneder.

Kig efter udsalgssektionerne hos de online butikker
Som allerede nævnt, så kan man altid forvente, at sidste års kollektioner indenfor vinterpåklædning vil komme på udsalg i løbet af sommeren og efteråret. Dette sker, fordi butikkerne skal have plads på lageret til alle de nye varer, der kommer ind, og derfor vil de gerne af med de ældre modeller. Tøjet fejler absolut ingenting, og der er ingen tvivl om, at sidste års model også vil kunne klare en sæson mere - den koster bare ned til det halve af den nyeste kollektion. Særligt indenfor tøj til kvinder kan der være mange penge at spare, og dermed kan det altid betale sig at kigge udsalgssektionerne igennem, når man skal shoppe nyt vintertøj.

Vælg de mærker, du kender i forvejen
Når man leder efter gode tilbud på vintertøj, så kan man meget ofte komme til at falde for et stykke beklædning fra et firma, man ikke kender. Dette er der som sådan ikke noget galt med, men man kan bare ikke være sikker på, at kvaliteten er i top. Derfor kan der være en god fidus i at vælge tøj fra nogle af de mærker, man kender kvaliteten af i forvejen. Dette kan f.eks. være Vila modetøj til kvinder, som altid giver god kvalitet til en god pris, eller det kan være tøj fra Zara eller lignende, etablerede mærker.
Du vil med garanti også opdage, at det meget ofte er de etablerede mærker, der kommer på udsalg som noget af det første, fordi der altid - uden undtagelse - kommer nye kollektioner fra disse sæson efter sæson. Dermed skal butikkerne have ryddet hylderne for at gøre plads til alt det nye; og du kan få lækkert modetøj til en rigtig fornuftig pris.

Få inspiration i de fysiske butikker - køb på nettet
Ovenstående kan lyde meget hårdt overfor de fysiske butikker, der kæmper for at få kunder i butikken, men hvis man leder efter modetøj til en god pris, så er det ofte internettet, der har svaret. Derfor kan der være en vis fidus i at prøve forskellige typer af tøj i de fysiske butikker for derefter at købe lignende tøj i de online butikker. Selvfølgelig skal man også lægge nogle af sine spare kroner i de fysiske butikker, som ofte også har gode tilbud at gå efter, men op til 7 ud af 10 gange vil tøjet være billigere på nettet. Det er derfor noget, man bør have i baghovedet, når man køber lækkert modetøj til vintergarderoben.


Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet