Flyver du meget? Så er der penge at spare

SPONSORERET AF DAT.DK

Flyver du meget? Så er der penge at spareRejser du ofte mellem Bornholm og København? Så kan et klippekort eller et månedskort måske være noget for dig. Med et klippekort eller et månedskort bliver det billigere at rejse hyppigt og kortene gør rejse samt booking så fleksibelt som muligt.

’’Klippekortet er købt til jobbet, og fordelen ved køb af klippekortet har været sikkerheden for en rimelig pris for en billet (uanset sen bestilling). Udgifter til pendlerrejser er forudselige og der er ualmindelig god pendlerservice hos de søde kundemedarbejdere i Rønne, når der er helt særlige og akutte behov, ” siger Kit Claudi Grøn-Iversen, Politidirektør, bor i Hvidovre/Rønne.


Nyd godt af rabatten

Rejser du ofte på forretningsrejser? Weekendture? Tager du flyet, når du skal besøge familie/venner? Så er der allerede meget at spare ved køb af et klippekort.

Prisen på et 20-klippekort er yderligere nedsat og faktisk kan man spare op til 50% på en enkeltrejse ved køb af et 20-klippekort og op til 43% ved køb af et 10-klippekort. Klippekort består både af flex og non-flex billetter og tilbydes til både privat samt erhverv. Kortet er gyldigt i 90 dage fra første rejsedag.

’’Vi vil gerne give vores faste rejsende muligheden for en mere fleksibel booking og rimelige billetpriser.’’ fortæller Anja Hjorth, Kundeservice team leder


Ubegrænset rejse til fast pris

Har du et større rejsebehov? Så er et månedskort det rette valg. Med et månedskort kan du frit rejse mellem Bornholm og København i 31 dage fra første rejsedag. Kortet er personligt og kan erhverves af alle. Hvis du rejser hver dag, kan du minimum spare kr. 19.000 med flex billetter.

Glade passagerer

”Der er altid smil i den anden ende, når man har kontakt med DATs billetkontor i Rønne. Jeg kan ikke huske, at problemer ikke er søgt løst – og hvor der ikke har været en forpligtelse for DAT til at være fleksibel. Jeg er ualmindeligt godt tilfreds med min ’’pendlermaskine’’. Heldigvis er det yderst sjældent, at man ikke kan regne med at nå rettidigt frem og tilbage med DAT’, siger Kit Claudi Grøn-Iversen.


Se mere og bestil nu på dat.dk

Mest læste

DØGNETS MEST LÆSTE

UGENS MEST LÆSTE

MÅNEDENS MEST LÆSTE

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet